New York Cheesecake:

pohja:

1/2 pakettia Digestive-keksejä

125 q voita (sulana)

2 rkl sokeria

Murskaa Digestive-keksit ja sekoita keksimurskaan voi sekä sokeri.

Taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 165 asteessa kymmenisen minuuttia.

Anna jäähtyä.

 

Täyte:

 

3 pakettia philadelphia tuorejuustoa (käytä vain tätä!)

3 dl sokeria

2 rkl vehnäjauhoja

4 kananmunaa

purkki ranskankermaa (se pieni "oikea" purkki)

3 tl vaniljasokeria

2 tl sitruunamehua

 

vaahdota sähkövatkaimella keskenään tuorejuusto, sokeri ja jauhot.

Lisää tämän jälkeen kevyesti vatkaten yksi kananmuna kerrallaan juustomassaan.

Lisää loput raaka-aineet ja kaada seos keksi pohjan päälle.

paista noin 165 asteessa reipas tunti tai kunnes juustokakun pinta saa väriä.

Anna juustokakun jäähtyä rauhassa vuoassaan ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli.

 

Nauti juustokakku marjamelban kera tai ihan sellaisenaan!