Pohja

100g Digestive keksejä

115g voita tai leivonta margariinia

70g tummaa suklaata

2 munaa

100g sokeria

60g jauhoja

 

Sulata voi sekoita joukkoon sokeri ja munat. Sulata suklaa ja sekoita joukkoon, lisää jauhot ja murustettu keksi. Paista 150C 15min

 

Mousse

100g kermaa ja 100G suklaata

Kiehauta kerma ja sulata siinä suklaa anna jäähtyä 30min

Vatkaa 3dl kermaa

Lisää purkki mascarponea ja 200g tuorejuustoa

Sekoita keskenään ja lisää suklaa seos, mausta vanilja sokerilla

 

Kuorrute

80g kermaa

50g glukoosi siirappia

44g vettä

140g tummaa sukalaata

2g pektiinä

 

Laita kerma, siirapppi, vesi ja pektiini kattilaan, kieuhatau ja kaada suklaan päälle, sekoita ja anna jäähtyä vähän. Kaada kuorrutteena