Pohja
100g Digestive keksejä
115g voita tai leivonta margariinia
70g tummaa suklaata
2 munaa
100g sokeria
60g jauhoja
Sulata voi sekoita joukkoon sokeri ja munat. Sulata suklaa ja sekoita joukkoon, lisää jauhot ja murustettu keksi. Paista 150C 15min
Mousse
100g kermaa ja 100G suklaata
Kiehauta kerma ja sulata siinä suklaa anna jäähtyä 30min
Vatkaa 3dl kermaa
Lisää purkki mascarponea ja 200g tuorejuustoa
Sekoita keskenään ja lisää suklaa seos, mausta vanilja sokerilla
Kuorrute
80g kermaa
50g glukoosi siirappia
44g vettä
140g tummaa sukalaata
2g pektiinä
Laita kerma, siirapppi, vesi ja pektiini kattilaan, kieuhatau ja kaada suklaan päälle, sekoita ja anna jäähtyä vähän. Kaada kuorrutteena
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.