Ja tässä taas lainattua reseptiä:

Perustuu Tarteletten ohjeeseen Bakerella-blogissa

3 valkuaista (vanhennutettu 1 vrk huoneenlämmössä tai kokeile laittaa mikroon muutamaksi sekunniksi, kokeile myös huoneenlämpäisiä kuugeleita (munia))
30g hienoa sokeria
200g tomusokeria
110g mantelijauhoa
(tomuväriä)

  1. Mittaa siivilöity mantelijauho ja tomusokeri kulhoon ja siirrä odottamaan, tätä voi toistaa sitten niin kauan että ei tule kokkareita esiin.
  2. Vatkaa valkuaisia ja kun ne alkavat muodostaa kevyttä vaahtoa, lisää hieno sokeri vähän kerrallaan ja vatkaa vaahto kiiltäväksi marengiksi (varo kuitenkin ylivatkaamista).
  3. Sekoita tomusokeri-mantelijauhoseos vaahtoon. Lisää mahdollinen väri puolessa välissä kääntelyä. (Seoksen pitäisi olla sopivaa kun vedät veitsellä viillon taikinaan ja 10 sekunnissa kuvio häviää ja taikinan pinta tasaantuu. Mikäli taikina tuntuu vielä liian paksulta, kääntele sitä pari kertaa ja kokeile uudestaan.)
  4. Siirrä taikina pursotinpussiin ja pursota leivinpaperilla peitetylle pellille haluamasi kokoisia taikinaympyröitä. Pursotettuasi pellillisen kopauta peltiä kevyesti muutaman kerran pöytäpintaa vasten.
  5. Anna taikinan levätä 30-60 min ennen paistamista (tämä on tärkeää).
  6. Paista 150°C:ssa n. 18 min.
  7. Jäähdytä kuoret täysin ennen täyttämistä.
  8. Täytteenä olen käyttänyt sellaista suklaa sekoitetta, jossa sulatetaan tummaa suklaata juoksevaksi ja siihen lisätään Soijamaitoa kunnes tulee tahnamaista, tätä voi sitten pursoottaa joko macaroonsien väliin tai suoraan suuhun.