kerros kakku joka tuli tehtyä taannoin. Kerätty useasta eri reseptistä.

Pohja

Taikina:
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
½ dl tummaa kaakaojauhetta
50 g voita tai margariinia
1,25 dl sokeria
1 munaa
1 dl kädenlämpöistä maitoa

Paistolämpötila ja -aika:
175 astetta, keskitasolla 50-60 minuuttia

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen.
Sekoita hitaalla teholla vatkaten joukkoon ensin reilusti jauhoja ja tämän jälkeen vuorotellen pienissä erissä loput kuivat aineet ja kädenlämpöinen maito.

Kaada taikina vuokaan.


Suklaa täyte

Täyte:
300 g tummaa suklaata (70%)
50 g voita
2 dl kermaa
2 dl Lindahlsin jogurttia
6 rkl appelsiinimehutiivistettä
2 rkl tomusokeria

Mustaherukka täyte

4dl mustaherukoita paseerataan
1dl sokeria
2dl vispikermaa
liivatetta

Täyte

Sulata suklaa ja voi mikrossa. Kiehauta kerma. Sekoita keskenään kerma, jogurtti, appelsiinimehu ja tomusokeri. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja voi. Sekoita tasaiseksi. Kaada tryffeli kakkuvuokaan paistetun kakkupohjan päälle. Aseta kylmään vähintään 4 tunniksi.

Mustaherukka perinteisesti. vispanut kerman joukkoon